Eyl 18
Seçmen yeni parti değil, birlik bekliyor!

Konu:İlahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz, Milli Diriliş…

HaberVakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te bu hafta da gündeme damga vuran açıklamalar yer aldı.

ÖMERLER HAZIRDIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük düşmanının bürokrasideki ihanetin olduğunu belirten Yılmaz, ''Erdoğan, Ömer'leri çağırıyor. Ömerler hazırdır. Onları bulmak kardeşimizin görevidir. AK Parti fabrika ayarlarına geri dönerse AK Parti'yi bin parti kursanız yıkamazsınız. Yalan bombardımanları halen daha devam ediyor. Birbirine hain deme savaşı başladı. Ayrılanlarla yarın bir araya geleceğiz düşüncesiyle hareket etmeliyiz. Ölçümüz Kur'an olmalı.'' dedi.

SEÇMEN YENİ BİR PARTİ BEKLEMİYOR

AK Parti karşıtlarının bayram ettiğini belirten Yılmaz, ''Şimdi birlik zamanı, milli çizgide tüm partilerin birleşme zamanı. Ayrılık değil. Türkiye'yi geziyorum, yeni bir parti beklentisi yok. Bütün seçmen Tayyip Bey'in gürüzü ele almasını bekliyor. Bakanlar kurulu başta olmak üzere neşteri vurmasını bekliyor. AK Parti teşkilatlarında temizlik bekliyor. Ve son olarak ekonomi, ekonomi....'' ifadelerini kullandı.

Paylaşım Tarihi:18/09/2019
  • Seçmen yeni parti değil, birlik bekliyor!